Motul мастило для ланцюгів C2+ CHAIN LUBE ROAD (103009) 100 мл

Motul C2+ Chain Lube Road+ — мастило для ланцюгів дорожніх мотоциклів. Безбарвний, дуже липкий аерозоль.

Зменшує тертя й знижує втрату потужності
Збільшує термін експлуатації ланцюга
Захищає ланцюг від вологи та корозії
Захищає кільцеподібні втулки
Містить розчинник, що дає змогу продукту під час нанесення змити відкладення й глибоко проникнути між ланками

Застосування:

Усі типи ланцюгів: для стандартних і кільцеподібних втулок O-RING, X-RING, Z-RING.
Дорожній мотоцикл і картинг.
Спеціально рекомендований для швидкісних мотоциклів: присадка залишається на ланцюгу навіть за дуже великої швидкості.

Рекомендації щодо застосування:

Очистити ланцюг Motul Chain Clean.
Струсити.
Нанести на внутрішню частину ланцюга всією довжиною.
Motul C2+ Chain Lube Roa+ d прекрасно прилипає до ланцюга через кілька хвилин після нанесення.
  • Наявність: закінчується
  • Виробник: Motul
  • Арт.: 103009
Наявність: закінчується
275.00 ₴

Повний опис

Motul C2+ Chain Lube Road+ — мастило для ланцюгів дорожніх мотоциклів. Безбарвний, дуже липкий аерозоль.

Зменшує тертя й знижує втрату потужності
Збільшує термін експлуатації ланцюга
Захищає ланцюг від вологи та корозії
Захищає кільцеподібні втулки
Містить розчинник, що дає змогу продукту під час нанесення змити відкладення й глибоко проникнути між ланками

Застосування:

Усі типи ланцюгів: для стандартних і кільцеподібних втулок O-RING, X-RING, Z-RING.
Дорожній мотоцикл і картинг.
Спеціально рекомендований для швидкісних мотоциклів: присадка залишається на ланцюгу навіть за дуже великої швидкості.

Рекомендації щодо застосування:

Очистити ланцюг Motul Chain Clean.
Струсити.
Нанести на внутрішню частину ланцюга всією довжиною.
Motul C2+ Chain Lube Roa+ d прекрасно прилипає до ланцюга через кілька хвилин після нанесення.

Специфікація

Information on technical characteristics, the delivery set, the country of manufacture and the appearance of the goods is for reference only and is based on the latest information available at the time of publication.
Menu