Mannol рідкий метал, 30Г (9905)

Клей для металу Mannol Epoxi-metall 
MANNOL Epoxy-Metal призначена для швидкого та надійного склеювання сталі, алюмінію, латуні, міді, заліза, олова, олива та різних сплавів.
Твердне упродовж 4 хвилин.
Повне затвердіння настає через 2-3 години, з'єднання набуває високої механічної міцності на зсув (3-5 N/mm2) і витримує температуру до 150 °C.
Застосовується для заповнення тріщин і порожнин, просвердлених отворів, для відновлення пошкодженої різі, а також як шпаклівка для ремонту плоских поверхонь.
Цей продукт склеює також кераміку, бетон, дерево та їхнє з'єднання. 
Застосування клею MANNOL Epoxy-Metal


Вичавити з тюбика необхідну кількість двох компонентів, змішати.
Потім нанести на сухі та знежирені поверхні, які необхідно склеїти, і щільно притиснути їх один до одного з максимальною силою.


Характеристика клею для металу MANNOL Epoxy-Metal:
  • Availability: in stock
  • Brand: Mannol
  • Арт.: MN 9905
Availability: in stock
170.00 ₴

Product Full Description

Клей для металу Mannol Epoxi-metall 
MANNOL Epoxy-Metal призначена для швидкого та надійного склеювання сталі, алюмінію, латуні, міді, заліза, олова, олива та різних сплавів.
Твердне упродовж 4 хвилин.
Повне затвердіння настає через 2-3 години, з'єднання набуває високої механічної міцності на зсув (3-5 N/mm2) і витримує температуру до 150 °C.
Застосовується для заповнення тріщин і порожнин, просвердлених отворів, для відновлення пошкодженої різі, а також як шпаклівка для ремонту плоских поверхонь.
Цей продукт склеює також кераміку, бетон, дерево та їхнє з'єднання. 
Застосування клею MANNOL Epoxy-Metal


Вичавити з тюбика необхідну кількість двох компонентів, змішати.
Потім нанести на сухі та знежирені поверхні, які необхідно склеїти, і щільно притиснути їх один до одного з максимальною силою.


Характеристика клею для металу MANNOL Epoxy-Metal:

Specification

Information on technical characteristics, the delivery set, the country of manufacture and the appearance of the goods is for reference only and is based on the latest information available at the time of publication.
Menu