Bars Extra антифриз -32 G13 жовтий, 1 кг

Антифриз Bars G13 -32 ° С
Високоефективна рідина, що охолоджує Bars G13 -32°С. призначена для охолодження двигунів сучасних автомобілів із значною кількістю деталей із заліза.
Забезпечує ефективніший захист деталей з поліаміду (розширювальний бачок системи охолодження).
Запобігає замерзанню, перегріву, корозії кавітації.
Присутні у складі органічні присадки абсорбуються лише у пошкоджених місцях корозією.
Визнаний багатьма виробниками автомобілів.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Збільшує інтервали сервісного обслуговування систем охолодження двигунів автомобілів
Має максимально можливий для охолоджуючих рідин резерв антикорозійного захисту.
Перешкоджає утворенню відкладень та містить систему охолодження у чистоті.
Безпечний для алюмінію та сплавів, синтетичних матеріалів та гуми; не надає агресивного впливу на пластик та лакофарбове покриття автомобіля
  • Наявність: закінчується
  • Виробник: Bars
  • Арт.:
Наявність: закінчується
57.50 ₴

Повний опис

Антифриз Bars G13 -32 ° С
Високоефективна рідина, що охолоджує Bars G13 -32°С. призначена для охолодження двигунів сучасних автомобілів із значною кількістю деталей із заліза.
Забезпечує ефективніший захист деталей з поліаміду (розширювальний бачок системи охолодження).
Запобігає замерзанню, перегріву, корозії кавітації.
Присутні у складі органічні присадки абсорбуються лише у пошкоджених місцях корозією.
Визнаний багатьма виробниками автомобілів.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Збільшує інтервали сервісного обслуговування систем охолодження двигунів автомобілів
Має максимально можливий для охолоджуючих рідин резерв антикорозійного захисту.
Перешкоджає утворенню відкладень та містить систему охолодження у чистоті.
Безпечний для алюмінію та сплавів, синтетичних матеріалів та гуми; не надає агресивного впливу на пластик та лакофарбове покриття автомобіля

Специфікація

Information on technical characteristics, the delivery set, the country of manufacture and the appearance of the goods is for reference only and is based on the latest information available at the time of publication.
Menu