Moje Auto очисник кондиціонеру, 300МЛ (19-035)

Цей засіб для кондиціонера є продуктом найвищої якості, який ефективно очищає систему кондиціювання і діє як бактеріостатичне засіб.
Воно знищує бактерії та грибок, освіжає повітря та створює довгостроковий захисний бар'єр від неприємних запахів.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
На час чищення вимкніть кондиціонер.
Вимкніть підігрів, щоб подавати холодне повітря.
Витягніть пиловий фільтр.
Провітрювання відрегулюйте таким чином, щоб повітря подавалося через відкриті вентиляційні решітки на панелі приладів.
Встановіть режим внутрішньої циркуляції повітря.
Запустіть вентилятор на максимальній швидкості.
Перед використанням резервуар добре струсіть.
Встановіть дозуючий шланг в основний вхід кондиціонера та почніть упорскувати.
Впорскуйте з великими інтервалами, доки ємність не спорожніє.
Вимкніть вентилятор та зачекайте 15 хвилин перед повторним запуском кондиціонера.
  • Наявність: закінчується
  • Виробник: Moje Auto
  • Арт.: 19-035
Наявність: закінчується
171.50 ₴

Повний опис

Цей засіб для кондиціонера є продуктом найвищої якості, який ефективно очищає систему кондиціювання і діє як бактеріостатичне засіб.
Воно знищує бактерії та грибок, освіжає повітря та створює довгостроковий захисний бар'єр від неприємних запахів.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
На час чищення вимкніть кондиціонер.
Вимкніть підігрів, щоб подавати холодне повітря.
Витягніть пиловий фільтр.
Провітрювання відрегулюйте таким чином, щоб повітря подавалося через відкриті вентиляційні решітки на панелі приладів.
Встановіть режим внутрішньої циркуляції повітря.
Запустіть вентилятор на максимальній швидкості.
Перед використанням резервуар добре струсіть.
Встановіть дозуючий шланг в основний вхід кондиціонера та почніть упорскувати.
Впорскуйте з великими інтервалами, доки ємність не спорожніє.
Вимкніть вентилятор та зачекайте 15 хвилин перед повторним запуском кондиціонера.

Специфікація

Information on technical characteristics, the delivery set, the country of manufacture and the appearance of the goods is for reference only and is based on the latest information available at the time of publication.
Menu